DVAN HR Zoomdate

Woensdag 9 maart 2022 van 14:00 tot 14:30 uur

DVAN HR ZOOMDATE

Het is weer bijna tijd voor onze maandelijkse HR Zoomdate! De eerstvolgende HR Zoomdate is dan ook op woensdag 9 maart 2022 van 14.00 tot 14.30 uur. De volgende vragen/onderwerpen zullen dan in ieder geval aan bod komen:

  • Hoe ver kan een werknemer gaan in het uiten van kritiek richting werkgever?
  • Kan een werknemer de advocaat van een collega van informatie voorzien?
  • Hoe zit het met de ziekmelding van een werknemer bij een bedrijfseconomisch ontslag nadat de UWV aanvraag is ingediend?
  • Mag een werkgever eenzijdig lonen verlagen in geval van financiële problemen?
  • Wanneer kan seksueel grensoverschrijdend gedrag tot ontslag op staande voet leiden?

De HR Zoomdates zijn voor relaties van DVAN Advocaten en wij geven dan een actuele en praktische update op HR gebied. Ben je nog geen klant van ons? Ook dan kan jij deelnemen en gebruik maken van de kennis van ons Arbeidsrecht team. Dit is meteen ook een mooie manier om kennis te maken met onze aanpak en werkwijze.

Meld je hier aan. Na inschrijving ontvang je van ons per e-mail een link naar de sessie.

Wij willen graag dat jij het optimale uit de bijeenkomst kunt halen en nodigen je daarom uit om vooraf eventuele vragen met ons te delen. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de bijeenkomst beantwoorden. Vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien rechtstreeks. Stuur je vragen per e-mail aan: siebriena.vanderpol@dvan.nl.

De volgende HR Zoomdate vindt plaats op:

6 april 2022 van 14:00 tot 14:30 uur
 

Wij kijken er naar uit jullie (weer) digitaal te ontmoeten!