DVAN HR ZOOMDATES IEDERE WOENSDAG OM 14:00 UUR

In deze tijden van Corona en thuiswerken komt er veel op HR af. Het is onze ervaring dat je als HR professional nu wordt overladen met nieuwsbrieven en updates. Ook van ons. Dat is mooi en ook handig. Maar in hoeverre is het ook een antwoord op de vragen die jullie nu echt bezighouden?

Lukt het met invullen van NOW? Hoe zit het met de positie van flexkrachten? Wat kan wel en wat kan niet in groepsverband? Is het wel genoeg of moeten we extra maatregelen nemen en welke dan? Hoe moet ik reageren op medewerkers die zich vanuit huis ziek melden? Hoe zit het met de Arbo als het gaat om thuiswerken? Kan ik onze mensen vragen of misschien zelfs verplichten vakantiedagen op te nemen. Wat doe ik met mensen die vragen om hun reeds aangemelde vakantie in te trekken? Hoe gaan we onze beoordelingsronden organiseren?

Zomaar wat vragen die ons deze dagen bereiken. Maar er zijn vast nog veel meer vragen. Misschien ook wel niet over Corona maar wel waar je als HR mee zit.

Het is onze ambitie om antwoord te geven op de vragen die bij jullie leven en niet om alleen maar kennis te zenden in de hoop dat je er wat aan hebt.

DVAN Advocaten organiseert daarom DVAN HR Zoomdates onder het mom ‘u vraagt - wij draaien’. Iedere woensdag van 14:00 – 14:30 uur zitten wij klaar achter de camera om jullie vragen te beantwoorden. Log in via ZOOM en word wekelijks in een half uurtje bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en krijg antwoord op je vragen. Stuur je vraag van tevoren in per mail aan mariken.nobel@dvan.nl en krijg antwoord tijdens Zoomdates. Heb je geen vragen? Log dan ook in en steek wat op van de vragen van anderen.

De Zoomdates zijn bestemd voor relaties van DVAN Advocaten. Ben je nu nog geen klant van ons? Ook dan kan jij gebruik maken van de kennis van ons HR Team. Dit is een mooie manier om kennis te maken met de aanpak en werkwijze van DVAN Advocaten.

Interesse? Meld je hier aan en ontvang de inloggegevens voor DVAN HR Zoomdates. 

Inschrijven