DVAN HR Zoomdate Special: Wet Toekomst Pensioenen

Woensdag 8 maart 2023 van 14.00 tot 14.30 uur

HR Zoomdate Special: Wet Toekomst Pensioenen

De nieuwe Wet Toekomst Pensioenen zal naar verwachting per 1 juli 2023 in werking treden. Wat houdt deze wet in en wat zijn de gevolgen daarvan voor de HR-praktijk?

Tijdens onze maandelijkse HR Zoomdates op woensdag 8 maart 2023 van 14.00 tot 14.30 uur zullen wij een toelichting geven op de Wet Toekomst Pensioenen (WTP) en komen de volgende vragen aan bod:

  • Wat houdt het nieuwe pensioensysteem van de WTP in?
  • Wat moet er in de overgangsperiode tot 1 januari 2027 gebeuren?
  • Waarom moeten wij eventueel voor 1 juli 2023 in actie komen?
  • Wat betekent de WTP voor de arbeidsvoorwaarde pensioen?
  • Hoe kan deze arbeidsvoorwaarde gewijzigd worden?

Mocht je mee willen doen, dan kan je via deze link de HR Zoomdate volgen. Vooraf aanmelden hoeft dus niet, je kunt meteen deelnemen via deze link.

Of log zelf via Zoom online in met de volgende gegevens: Meeting ID: 881 4042 7411, Passcode: 885615

Wij willen graag dat jij het optimale uit de bijeenkomst kunt halen en nodigen je daarom uit om vooraf eventuele vragen over de WTP met ons te delen. Stuur je vragen per e-mail aan: siebriena.vanderpol@dvan.nl

De HR Zoomdates zijn voor relaties van DVAN Advocaten en wij geven dan een actuele en praktische update op HR-gebied. Ben jij nog geen klant van ons? Ook dan kan jij deelnemen en gebruik maken van de kennis van ons Arbeidsrecht team. Dit is meteen ook een mooie manier om kennis te maken met onze aanpak en werkwijze.

Wij kijken er naar uit jullie digitaal te ontmoeten op 8 maart a.s.!