DVAN HR Zoomdate - Cocktail van HR onderwerpen

Woensdag 5 oktober van 14.00 tot 14.30 uur

HR ZOOMDATE - Cocktail van HR onderwerpen
 

 

Het is weer bijna tijd voor onze maandelijkse HR Zoomdate en let op, de link om deel te nemen aan de HR Zoomdate staat in deze uitnodiging. Vooraf aanmelden hoeft dus niet meer, je kunt gewoon deelnemen via de link hieronder. 

De eerstvolgende HR Zoomdate is op woensdag 5 oktober 2022 van 14.00 tot 14.30 uur en deze staat in het teken van diverse onderwerpen die vaak in de HR praktijk voorkomen. Aan de hand van recente rechtspraak zullen we de volgende vragen beantwoorden:

  • Wat zijn de mogelijkheden en risico’s bij zeer ongewenst gedrag?
  • Kan een werknemer aanspraak maken op een billijke vergoeding bij ontslag na twee jaar ziekte?
  • Mag een werknemer andere betaalde werkzaamheden verrichten tijdens ziekte?
  • Welke omstandigheden spelen een rol bij een eventuele schorsing van het concurrentiebeding?

Pensioen Special!
De volgende bijeenkomst van woensdag 2 november a.s. zal volledig in het teken staan van de nieuwe Wet Toekomst Pensioenen. Wat houdt deze wet in hoofdlijnen in, welke maatregelen kunnen nu al genomen worden en hoe kan de arbeidsvoorwaarde pensioen vanwege deze wet worden gewijzigd?

De HR Zoomdates zijn voor relaties van DVAN Advocaten en wij geven dan een actuele en praktische update op HR-gebied. Ben jij nog geen klant van ons? Ook dan kan jij deelnemen en gebruik maken van de kennis van ons Arbeidsrecht team. Dit is meteen ook een mooie manier om kennis te maken met onze aanpak en werkwijze.

Mocht je mee willen doen, dan kan je via deze link de HR Zoomdate volgen.

Of via Zoom online met de volgende gegevens: 

Meeting ID: 881 4042 7411

Passcode: 885615

Wij willen graag dat jij het optimale uit de bijeenkomst kunt halen en nodigen je daarom uit om vooraf eventuele vragen met ons te delen. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de bijeenkomst beantwoorden. Vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien rechtstreeks. Stuur je vragen per e-mail aan: siebriena.vanderpol@dvan.nl

Wij kijken er naar uit jullie (weer) digitaal te ontmoeten!