DVAN HR Zoomdate

Woensdag 14 december 2022 om 14.00 uur

HR ZOOMDATE

Op woensdag 14 december 2022 van 14.00 tot 14.30 uur vindt onze laatste HR Zoomdate van dit jaar plaats (één week later dan gewoonlijk). De link om deel te nemen aan de HR Zoomdate staat in deze uitnodiging. Vooraf aanmelden hoeft dus niet meer, je kunt gewoon deelnemen via de link hieronder.

Dit keer staat onze HR Zoomdate in het teken van twee actuele onderwerpen:

Indexatie: moet een werkgever de salarissen indexeren en zo ja met welk percentage?

Veilige werkomgeving: hoe moet worden omgegaan met klachten over een onveilige werksituatie, zowel ten opzichte van de klager (klokkenluider) als de beklaagde?

De HR Zoomdates zijn voor relaties van DVAN Advocaten en wij geven dan een actuele en praktische update op HR-gebied. Ben jij nog geen klant van ons? Ook dan kan jij deelnemen en gebruik maken van de kennis van ons Arbeidsrecht team. Dit is meteen ook een mooie manier om kennis te maken met onze aanpak en werkwijze.

Mocht je mee willen doen, dan kan je via deze link de HR Zoomdate volgen.

Of via Zoom online met de volgende gegevens: 

Meeting ID: 881 4042 7411

Passcode: 885615

Wij willen graag dat jij het optimale uit de bijeenkomst kunt halen en nodigen je daarom uit om vooraf eventuele vragen met ons te delen. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de bijeenkomst beantwoorden. Vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien rechtstreeks. Stuur je vragen per e-mail aan: siebriena.vanderpol@dvan.nl

Wij kijken er naar uit jullie (weer) digitaal te ontmoeten!