DVAN HR Zoomdate - afspraken met werknemers

Woensdag 2 november 2022 van 14.00 uur tot 14.30 uur

HR ZOOMDATE

Op woensdag 2 november 2022 van 14.00 tot 14.30 uur vindt onze maandelijkse HR Zoomdate plaats. De link om deel te nemen aan de HR Zoomdate staat hieronder. Vooraf aanmelden hoeft dus niet meer, je kunt gewoon deelnemen via de link hieronder. 

Dit keer staat onze HR Zoomdate in het teken van het maken van afspraken met werknemers. Aan de hand van recente rechtspraak zullen we de volgende vragen beantwoorden:

  • Hoe komt een afspraak met een werknemer tot stand?
  • Is het mogelijk een afspraak om het dienstverband te beëindigen te herroepen?
  • Wanneer mag je uitgaan van een opzegging van een werknemer?
  • Wanneer heeft een werknemer ‘gedwaald’ bij een afspraak? En wat is daarvan het gevolg?
     

Pensioen Special!
Wij zouden tijdens deze Zoomdate de nieuwe Wet Toekomst Pensioenen en het wijzigen van arbeidsvoorwaarden gaan behandelen. Deze wet zou per 1 januari 2023 ingaan, maar dit is uitgesteld tot 1 juli 2023. Daarom hebben wij besloten onze pensioenspecial eveneens uit te stellen. 

De HR Zoomdates zijn voor relaties van DVAN Advocaten en wij geven dan een actuele en praktische update op HR-gebied. Ben jij nog geen klant van ons? Ook dan kan jij deelnemen en gebruik maken van de kennis van ons Arbeidsrecht team. Dit is meteen ook een mooie manier om kennis te maken met onze aanpak en werkwijze.

Mocht je mee willen doen, dan kan je via deze link de HR Zoomdate volgen.

Of via Zoom online met de volgende gegevens: 

Meeting ID: 881 4042 7411

Passcode: 885615

Wij willen graag dat jij het optimale uit de bijeenkomst kunt halen en nodigen je daarom uit om vooraf eventuele vragen met ons te delen. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de bijeenkomst beantwoorden. Vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien rechtstreeks. Stuur je vragen per e-mail aan: siebriena.vanderpol@dvan.nl

Wij kijken er naar uit jullie (weer) digitaal te ontmoeten!