DVAN HR ZOOMDATE

woensdag 6 oktober 2021 van 14.00 tot 14.30 uur

DVAN HR ZOOMDATE

Het is weer bijna tijd voor onze HR Zoomdates. We bespreken tijdens de eerstvolgende HR Zoomdate van 6 oktober a.s. van 14.00 tot 14.30 uur in ieder geval de volgende vragen/onderwerpen:

  • Over welke looncomponenten moet vakantiegeld uitbetaald worden?

  • Hoe moet de mededeling “je hoeft niet meer te komen” juridisch worden uitgelegd?

  • Hoe staat het met de (handhaving) van de Wet DBA?

  • Wordt het straks mogelijk om een onbelaste thuiswerkkostenvergoeding te geven en hoe verhoudt deze zich tot de onbelaste reiskostenvergoeding?


De HR Zoomdates zijn bestemd voor relaties van DVAN Advocaten en wij geven dan een actuele en praktische update op HR gebied. Ben je nog geen klant van ons? Ook dan kan jij deelnemen en gebruik maken van de kennis van ons Arbeidsrecht team. Dit is meteen ook een mooie manier om kennis te maken met onze aanpak en werkwijze.

​Meld je hier (siebriena.vanderpol@dvan.nl) aan. Na inschrijving ontvang je van ons per e-mail een link naar de sessie.

Wij willen graag dat jij het optimale uit de bijeenkomst kunt halen en nodigen je daarom uit om vooraf eventuele vragen met ons te delen. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de bijeenkomst beantwoorden. Vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien rechtstreeks. Stuur je vragen per e-mail aan: siebriena.vanderpol@dvan.nl.

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Wij kijken er naar uit jullie (weer) digitaal te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,


Team Arbeid, medezeggenschap & pensioen