DVAN HR Zoomdate

Woensdag 8 februari 2023 van 14.00 tot 14.30 uur

HR ZOOMDATE

Op woensdag 8 februari 2023 van 14.00 tot 14.30 uur vindt de volgende HR Zoomdate van 2023 plaats. De link om deel te nemen aan de HR Zoomdate staat in deze uitnodiging. Vooraf aanmelden hoeft dus niet, je kunt meteen deelnemen via de link hieronder.
 

Tijdens deze HR Zoomdate zullen wij de volgende onderwerpen behandelen:

  • Tot wanneer kan een werkgever de onderhandelingen over een arbeidsovereenkomst afbreken?
  • Is een ontslag tijdens de proeftijd altijd mogelijk?
  • Wat zijn de mogelijkheden als een werknemer het nevenactiviteitenverbod overtreedt of liegt over het verrichten van nevenactiviteiten?


De HR Zoomdates zijn voor relaties van DVAN Advocaten en wij geven dan een actuele en praktische update op HR-gebied. Ben jij nog geen klant van ons? Ook dan kan jij deelnemen en gebruik maken van de kennis van ons Arbeidsrecht team. Dit is meteen ook een mooie manier om kennis te maken met onze aanpak en werkwijze.

Mocht je mee willen doen, dan kan je via deze link de HR Zoomdate volgen.

Of via Zoom online met de volgende gegevens: 

Meeting ID: 881 4042 7411

Passcode: 885615

Wij willen graag dat jij het optimale uit de bijeenkomst kunt halen en nodigen je daarom uit om vooraf eventuele vragen met ons te delen. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de bijeenkomst beantwoorden. Vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien rechtstreeks. Stuur je vragen per e-mail aan: siebriena.vanderpol@dvan.nl

Wij kijken er naar uit jullie digitaal te ontmoeten op 8 februari a.s.!