DVAN HR Teamsdate

Woensdag 5 april 2023 van 14.00 tot 14.30 uur

HR TEAMSDATE

Op woensdag 5 april 2023 van 14.00 tot 14.30 uur vindt onze volgende HR Teamsdate van 2023 plaats. De link om deel te nemen aan de HR Teamsdate staat in deze uitnodiging. Vooraf aanmelden hoeft dus niet, je kunt meteen deelnemen via de link hieronder.

Tijdens deze HR Teamsdate zullen wij de volgende onderwerpen behandelen:

  • Is er na de Deliveroo-uitspraak van de Hoge Raad meer duidelijkheid over het verschil tussen een arbeidsovereenkomst en overeenkomst van opdracht?
  • Is er inmiddels meer duidelijkheid over de mogelijkheden van een studiekostenbeding in het kader van de Wet Transparante en Voorspelbare Arbeidsvoorwaarden?
  • Is er inmiddels meer duidelijkheid over de arbeidsrechtelijke positie van de zieke uitzendkracht?


De HR Teamsdates zijn voor relaties van DVAN Advocaten en wij geven dan een actuele en praktische update op HR-gebied. Ben jij nog geen klant van ons? Ook dan kan jij deelnemen en gebruik maken van de kennis van ons Arbeidsrecht team. Dit is meteen ook een mooie manier om kennis te maken met onze aanpak en werkwijze.

Mocht je mee willen doen, dan kan je via deze link de HR Teamsdate volgen, let op: we gebruiken vanaf nu dus Teams in plaats van Zoom!

Of via Teams online met de volgende gegevens: 

Vergadering-id: 322 433 579 900
Wachtwoordcode: 28SkzK

Wij willen graag dat jij het optimale uit de bijeenkomst kunt halen en nodigen je daarom uit om vooraf eventuele vragen met ons te delen. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de bijeenkomst beantwoorden. Vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien rechtstreeks. Stuur je vragen per e-mail aan: siebriena.vanderpol@dvan.nl

Wij kijken er naar uit jullie digitaal te ontmoeten op 5 april a.s.!