DVAN F&O ZOOMDATE: COVID-19 impact op Earn-Out constructies

Donderdag 18 februari van 12:00 tot 12:45 uur

Mede door de toegenomen onzekerheid over toekomstige resultaten van ondernemingen in en na de Corona tijd, zien wij de laatste tijd een duidelijke toename van het aantal M&A transacties waarin wordt gewerkt met een earn-out constructie. In onze eerstvolgende F&O Zoomdate zullen wij nader ingaan op de motieven voor een earn-out, de voor- en nadelen hiervan en onze eigen ervaringen met earn-out constructies (zowel bij de totstandkoming ervan als bij discussies die achteraf kunnen ontstaan). Vanzelfsprekend geven we je ook praktische tips & tricks voor als je kiest voor een earn-out constructie.

Graag nodigen wij je uit voor:

de zesde DVAN F&O ZOOMDATE: COVID-19 impact op Earn-Out constructies

Om ervoor te zorgen dat ook jij het optimale uit de bijeenkomst haalt, nodigen wij je graag uit om vooraf eventuele vragen met ons te delen. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de sessie beantwoorden. De vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien. Je kunt dat doen door een e-mail te sturen aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Ook bieden wij jou graag aan om in een afzonderlijk gesprek de inhoud van de sessie te helpen vertalen naar jouw (persoonlijke) situatie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, laat het ons weten (vooraf of na afloop van de presentatie) door middel van een e-mail aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Datum: donderdag 18 februari 2021
Tijdstip: 12:00 tot 12:45 uur
Aanmelden: Meld je hier aan en ontvang de link en inloggegevens voor deze online F&O Zoomdate.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wij kijken er weer naar uit jullie tijdens onze DVAN F&O Zoomdates (digitaal) te ontmoeten. 

Met vriendelijke groet,

Team Fusies, Overnames & Herstructureringen