DVAN F&O Zoomdate: Verwatering van aandelenbelangen

Dinsdag 14 maart 2023 om 12:00 uur

DVAN F&O Zoomdate: verwatering van aandelenbelangen

Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan onze DVAN F&O ZOOMDATE op dinsdag 14 maart 2023 om 12.00 uur. 

In de aanstaande DVAN F&O Zoomdate zullen wij nader ingaan op de verwatering van aandelenbelangen. Wij bespreken voorkeursrechten en het pay-or-dilute principe. Wij zoomen in op de diverse wijzen waarop je je als aandeelhouder kunt weren tegen verwatering van je aandelenbelang. Daarbij gaan wij ook in op specifieke afspraken waarmee het effect van verwatering kan worden gemitigeerd. Vanzelfsprekend geven wij je ook praktische tips & tricks.  

Tijdens de Zoomdate praten Nathalie van Hellenberg Hubar en Imbert van Weverwijk je bij over verwatering van aandelenbelangen. 

DVAN F&O ZOOMDATE: Verwatering van aandelenbelangen

Mochten er op voorhand vragen zijn over dit onderwerp, dan vernemen wij dat graag. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de sessie beantwoorden. De vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien. Je kunt je vragen sturen aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Ook bieden wij jou graag aan om in een afzonderlijk gesprek de inhoud van de sessie te helpen vertalen naar jouw (persoonlijke) situatie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, laat het ons weten (vooraf of na afloop van de presentatie) door middel van een e-mail aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Datum: dinsdag 14 maart 2023
Tijdstip: 12:00 uur tot 12:45 uur
Sprekers: Nathalie van Hellenberg Hubar en Imbert van Weverwijk
Aanmelden: Meld je hier (tamara.trarbach@dvan.nl) aan en ontvang de link en inloggegevens voor deze online DVAN F&O Zoomdate.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wij kijken ernaar uit.

Met vriendelijke groet,

Team F&O