DVAN F&O Zoomdate: Vermogensinstandhoudingsverklaring en borgstelling

Donderdag 3 juni 2021 van 12:00 tot 12:45 uur

Tijdens alweer onze negende F&O ZOOMDATE zullen wij ingaan op de vermogensinstandhoudingsverklaring en de borgstelling. In het kader van een transactie wordt veelvuldig gevraagd om zekerheden. Meestal wordt deze vraag door koper op tafel gelegd, maar soms ook door verkoper. Welke zekerheid biedt de meeste zekerheid? En welke zekerheid biedt de meeste flexibiliteit? En waar moet je op letten bij het vastleggen van deze afspraken? Op deze vragen gaan wij nader in tijdens de

DVAN F&O ZOOMDATE: Vermogensinstandhoudingsverklaring en borgstelling

Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan deze online sessie.

Om ervoor te zorgen dat ook jij het optimale uit de bijeenkomst haalt, nodigen wij je uit om vooraf eventuele vragen met ons te delen. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de sessie beantwoorden. De vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien. Je kunt dat doen door een e-mail te sturen aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Ook bieden wij jou graag aan om in een afzonderlijk gesprek de inhoud van de sessie te helpen vertalen naar jouw (persoonlijke) situatie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, laat het ons weten (vooraf of na afloop van de presentatie) door middel van een e-mail aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Datum: donderdag 3 juni 2021
Tijdstip: 12:00 uur tot 12:45 uur
Sprekers: Lisanne Veerbeek en Mustafa Sahan
Aanmelden: Meld je hier aan en ontvang de link en inloggegevens voor deze online F&O Zoomdate.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wij kijken ernaar uit.

Met vriendelijke groet,
Team Fusies, Overnames & Herstructureringen