DVAN F&O Zoomdate: Vendor Loan

Dinsdag 14 februari 2023 om 12:00 uur

DVAN F&O Zoomdate: Vendor Loan

Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan onze DVAN F&O ZOOMDATE op dinsdag 14 februari 2023 om 12.00 uur. 

Er zijn diverse redenen waarom partijen bij een overname gebruik maken van een verkoperslening. Eén daarvan is onzekerheid over toekomstig resultaat van de onderneming. In de aanstaande DVAN F&O Zoomdate zullen wij nader ingaan op de motieven voor een Vendor Loan, de voor- en nadelen hiervan, achterstellingen en onze eigen ervaringen met vendor loan constructies (zowel bij de totstandkoming ervan als bij discussies die achteraf kunnen ontstaan). Vanzelfsprekend geven wij je ook praktische tips & tricks voor als je kiest voor een Vendor Loan.

Tijdens de Zoomdate praten Nathalie van Hellenberg Hubar en Joris Droppert je bij over de Vendor Loan. 

DVAN F&O ZOOMDATE: Vendor Loan

Mochten er op voorhand vragen zijn over dit onderwerp, dan vernemen wij dat graag. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de sessie beantwoorden. De vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien. Je kunt je vragen sturen aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Ook bieden wij jou graag aan om in een afzonderlijk gesprek de inhoud van de sessie te helpen vertalen naar jouw (persoonlijke) situatie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, laat het ons weten (vooraf of na afloop van de presentatie) door middel van een e-mail aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Datum: dinsdag 14 februari 2023
Tijdstip: 12:00 uur tot 12:45 uur
Sprekers: Nathalie van Hellenberg Hubar en Joris Droppert
Aanmelden: Meld je hier (tamara.trarbach@dvan.nl) aan en ontvang de link en inloggegevens voor deze online DVAN F&O Zoomdate.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wij kijken ernaar uit.

Met vriendelijke groet,
Team F&O