DVAN F&O Zoomdate : LOI in corona-tijd

Zoomdate: dinsdag 24 november 12:00 uur

Na de uitwisseling van de eerste informatie over de te (ver)kopen onderneming, is een volgende stap in het overnametraject het aangaan van een intentieovereenkomst (‘LOI’). Welke afspraken leg je vast in een LOI? Hoe kun je er voor zorgen dat die overeenkomst voldoende ‘juridische haakjes’ bevat voor het verdere onderhandelingsproces en welke zaken kun je het beste in die LOI al aan bod laten komen of kun je juist beter op een later moment vastleggen? Hoe kun je in tijden van corona voorzien in onzekere aspecten in het overname-traject en/of de te (ver)kopen onderneming?

Graag nodigen we je uit voor:

de derde DVAN F&O ZOOMDATE: de LOI in corona-tijd
 

Ons DVAN Fusie- en Overnameteam praat je tijdens deze online kennissessie graag bij over de actualiteiten en staat aan de hand van praktijkvoorbeelden ook stil bij enkele do's en don'ts.

Om er voor te zorgen dat ook jij het optimale uit de bijeenkomst haalt, nodigen wij je graag uit om vooraf eventuele vragen met ons te delen. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de sessie beantwoorden. De vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien. Je kunt dat doen door een e-mail te sturen aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Ook bieden we jou graag aan om in een afzonderlijk gesprek de inhoud van de sessie te helpen vertalen naar jouw (persoonlijke) situatie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, laat het ons weten (vooraf of na afloop van de presentatie) door middel van een e-mail aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Sprekers: Marijke Sipkema-Ten Brink en Nathalie van Hellenberg Hubar
Datum: dinsdag, 24 november 2020
Tijdstip: 12:00 tot 12:30 uur
Aanmelden: Meld je hier aan en ontvang de link en inloggegevens voor deze online F&O Zoomdate.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wij kijken ernaar uit.