DVAN F&O ZOOMDATE: kopen uit faillissement

donderdag 21 januari 2021, 12:00 uur

Kopen uit faillissement

De (overname-)markt blijft ook in coronatijd in beweging. De vorige zoomdate zijn we ingegaan op de carve-out en andere relevante juridische elementen van ‘distressed M&A’. Er kwamen daarin veel vragen en opmerkingen naar boven die verband houden met het kopen van ondernemingen uit faillissement. Graag behandelen wij daarom deze keer het kopen uit faillissement, de rol van de curator en strategische aandachtspunten. Wij zullen tijdens deze sessie eveneens ingaan op de voor de overnamemarkt relevante aspecten van de nieuwe Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA). De presentatie zal gegeven worden door ervaren curatoren van ons kantoor.

Graag nodigen wij je uit voor:

de vijfde DVAN F&O ZOOMDATE: kopen uit faillissement.

Om ervoor te zorgen dat ook jij het optimale uit de bijeenkomst haalt, nodigen wij je graag uit om vooraf eventuele vragen met ons te delen. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de sessie beantwoorden. De vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien. Je kunt dat doen door een e-mail te sturen aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Ook bieden wij jou graag aan om in een afzonderlijk gesprek de inhoud van de sessie te helpen vertalen naar jouw (persoonlijke) situatie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, laat het ons weten (vooraf of na afloop van de presentatie) door middel van een e-mail aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Datum: donderdag 21 januari 2021
Tijdstip: 12:00 tot 12:45 uur
Aanmelden: Meld je hier aan en ontvang de link en inloggegevens voor deze online F&O Zoomdate.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wij kijken ernaar uit.

Met vriendelijke groet,

Team Fusies, Overnames & Herstructureringen