DVAN F&O Zoomdate: De (strategische) carve out in coronatijd

Donderdag, 17 december 2020, 12:00 uur

De (overname)markt blijft ook in coronatijd in beweging. Dat er de komende tijd meer (gedwongen) carve outs gaan plaatsvinden, is vrij zeker. Tijdens de laatste zoomsessie bespraken wij de LOI in coronatijd. Graag behandelen wij deze keer de (strategische) carve out. Wij zullen tijdens deze sessie de relevante juridische elementen van ‘distressed M&A’ nader belichten.

Een carve out in coronatijden (distressed of regulier (herstructurering)) brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Welke carve out vormen passen het beste in coronatijden? Welke afspraken leg je vast in de koopovereenkomst? En welke garanties en vrijwaringen zijn in dat kader van belang voor de (ver)koop van de bedrijfsonderdelen van de onderneming in roerige tijden?

Graag nodigen wij je uit voor:

de vierde DVAN F&O ZOOMDATE: de (strategische) carve out in corona-tijd

Ons DVAN Fusie- en Overnameteam praat je tijdens deze online kennissessie graag bij over de (strategische) carve out in corona tijden.

Om er voor te zorgen dat ook jij het optimale uit de bijeenkomst haalt, nodigen wij je graag uit om vooraf eventuele vragen met ons te delen. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de sessie beantwoorden. De vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien. Je kunt dat doen door een e-mail te sturen aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Ook bieden wij jou graag aan om in een afzonderlijk gesprek de inhoud van de sessie te helpen vertalen naar jouw (persoonlijke) situatie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, laat het ons weten (vooraf of na afloop van de presentatie) door middel van een e-mail aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Sprekers: Mustafa Sahan en Jaleesa van Rey
Datum: donderdag 17 december 2020
Tijdstip: 12:00 tot 12:45 uur
Aanmelden: Meld je hier aan en ontvang de link en inloggegevens voor deze online F&O Zoomdate.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wij kijken ernaar uit.