DVAN F&O Teamsdate Due Diligence: de onderzoeksplicht en mededelingsplicht

Dinsdag 12 september 2023 om 12.00 uur

DVAN F&O teamsdate due diligence: de onderzoeksplicht en mededelingsplicht

Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan onze DVAN F&O Teamsdate op dinsdag 12 september 2023 om 12.00 uur

Het due diligence is een belangrijk onderdeel van (bijna) elke overname. Niet alleen vanuit het belang van de koper om te weten wat hij koopt en of er geen “lijken in de kast zijn”, maar ook gezien de juridische onderzoeks- en mededelingsplicht die rust op respectievelijk de koper en de verkoper.

Maar hoe ver gaan deze wettelijke plichten als niets wordt afgesproken? Welke zaken kunnen wel of niet verzwegen blijven, hoe worden hierover in de praktijk aanvullende afspraken gemaakt in de koopovereenkomst, en hoe kun je hier in de praktijk slim mee omspringen binnen een data room? 

Tom van Dijk en Imbert van Weverwijk praten je tijdens de Teamsdate hierover graag bij. 

DVAN F&O Teamsdate Due Diligence: de onderzoeksplicht en mededelingsplicht

Mochten er op voorhand vragen zijn over dit onderwerp, dan vernemen wij dat graag. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de sessie beantwoorden. De vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien. Je kunt je vragen sturen aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Ook bieden wij jou graag aan om in een afzonderlijk gesprek de inhoud van de sessie te helpen vertalen naar jouw (persoonlijke) situatie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, laat het ons weten (vooraf of na afloop van de presentatie) door middel van een e-mail aan tamara.trarbach@dvan.nl.

Datum: dinsdag 12 september 2023
Tijdstip: 12:00 uur tot 12:45 uur
Sprekers: Tom van Dijk en Imbert van Weverwijk
Aanmelden: Meld je hier (tamara.trarbach@dvan.nl) aan en ontvang de link en inloggegevens voor deze online DVAN F&O Teamsdate.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wij kijken ernaar uit.

Met vriendelijke groet,
Team F&O