Cursus actualiteiten contractenrecht

Door Edwin van Wechem (3 PO punten)

Deelname aan de cursus levert u 3 PO punten op. Als vaste relatie van DVAN is deelname voor u kosteloos, maar het aantal beschikbare plekken is beperkt. Voor een hapje eten wordt gezorgd.

over de cursus

Tijdens de cursus actualiteiten contractenrecht, staat onder andere de houdbaarheid van de gemaakte afspraak centraal. Recentelijk heeft de Hoge Raad zich moeten uitlaten over de houdbaarheid van opzegbepalingen, annuleringsbedingen, boeteclausules en clausules waarin een afspraak is gemaakt over onvoorziene omstandigheden. Daarenboven valt weer het nodige te melden over uitleg van overeenkomsten en natuurlijk over algemene voorwaarden. Ook aan de inroepbaarheid van vóór het faillissement gemaakte afspraken tijdens het faillissement, zal de nodige aandacht worden besteed.

over de docent

Edwin van Wechem is hoogleraar Corporate Legal Counseling aan de Open Universiteit en raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof 's-Hertogenbosch. Hij publiceert veelvuldig op het gebied van het vermogensrecht en is zelfstandig juridisch adviseur te Amsterdam.

datum & duur

Donderdag 21 juni 2018 van 15.00 tot 18.30 uur. 

locatie

DVAN Rotterdam
Westerlaan 14-15
Routebeschrijving

meer informatie / contact

Voor meer informatie over deze cursus kunt u contact opnemen met: 
Josée Leensma, bereikbaar via +31 10 241 30 60 | josee.leensma@dvan.nl