CORONA. HUURKORTING OF NIET?!

Huidige stand van zaken na eerste rechtszaken | online kennissessie | 18 november 2020 13:00 uur

Op 18 november a.s. geven de vastgoedspecialisten van DVAN Advocaten de online kennissessie 'CORONA. HUURKORTING OF NIET?!'. Tijdens deze sessie praten zij professionals in de vastgoedsector bij over de huidige stand van zaken na eerste rechtszaken betreffende corona en de huur van bedrijfsonroerendgoed. Daarnaast komen uiteraard het wettelijk kader en de do’s en don’ts aan bod. Graag nodigen wij je uit voor deze sessie.

Wil je het optimale uit de bijeenkomst halen? Deel dan vooraf je vragen met ons. De vragen die wij kunnen inpassen, zullen wij tijdens de sessie beantwoorden. De vragen die buiten de scope vallen, beantwoorden wij nadien. Je kunt dat doen door een mail te sturen aan Daniëlle van Zunderen.

Ook bieden we jou graag aan om in een afzonderlijk gesprek de inhoud van de sessie te helpen vertalen naar jouw (persoonlijke) situatie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, laat het ons weten (vooraf of na afloop van de presentatie) door middel van een e-mail aan Daniëlle van Zunderen

Sprekers: Ton van OostenSander van Luik en Dilara Kocer
Datum: Woensdag, 18 november 2020
Tijdstip: 13:00 tot 14:00 uur
Doelgroep: De sessie is bestemd voor makelaars, taxateurs OG, vastgoedeigenaren/beleggers, (professionele) verhuurders, vastgoedbeheerders en ontwikkelaars.
Aanmelden: Meld je hier aan en ontvang de link en inloggegevens voor deze online workshop. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wij kijken ernaar uit.

Met vriendelijke groet,
Team vastgoed- en huurrecht