Ontmoet Erwin

U kunt bij Erwin terecht voor:
  • Bijzondere bedingen zoals concurrentie- & relatiebeding
  • Individueel & collectief ontslag (reorganisaties)
  • Internationaal arbeidsrecht
  • Statutair bestuurder & hoger kader
Recente zaken van Erwin

Reorganisatie telecombedrijf
Erwin heeft een groot Europees telecombedrijf geadviseerd en begeleid bij een aantal belangrijke reorganisaties en herstructureringen in Nederland. Hij heeft onder andere de adviesaanvraag voor de ondernemingsraad opgesteld en de onderhandeling van de onderneming met verschillende vakbonden over een sociaal plan gevoerd. Ook heeft hij de onderhandeling bij individuele geschillen met werknemers begeleid.

Kort geding zelfstandig bestuursorgaan
Erwin heeft namens een van de grootste zelfstandige bestuursorganen (ZBO’s) een executie kort geding opgestart tegen twee ex-werknemers die na ontslag afkoopsommen probeerden te incasseren via de deurwaarder, ondanks voorstellen van de klant. Dit kort geding is gewonnen zodat de klant niet de gevorderde afkoopsommen hoeft te betalen aan beide ex-werknemers.

Advisering werknemer arbeidsconflict en ontslag
Een werknemer bij een van de grootste beveiligingsbedrijven kreeg een conflict met zijn werkgever over zijn functie en standplaats. Erwin diende voor hem een verzoek tot ontbinding in bij de kantonrechter en startte een kort geding. De kantonrechter gaf de werknemer in beide zaken gelijk en veroordeelde de werkgever tot een aanzienlijke ontbindingsvergoeding.

Klanten over Erwin

During my previous times as HR Director for Phone House in the Netherlands, I had contact with Erwin Zondervan of DVAN, the law firm of Phone House. Erwin and his colleagues have been always supportive. They answer quite quickly and they were always concerned with the best solutions for our questions and issues. I’ve always felt that they care about our company and they were always available (even in short-time). I really appreciate their hard work and commitment.
Sonia Rodrigues

Lidmaatschappen
  • Lid adviescommissie Sociale Begeleiding Syndion

Wilt u meer weten over mij?

KENNISMAKEN OF REAGEREN?

Persoonlijk betrokken

Uw ambitie centraal

Transparant in kosten

IK HELP U GRAAG VERDER

Erwin Zondervan

Advocaat

Samen succesvol