"Cursus boilerplates"

Door mr. Marco Wallart (3 PO punten)

Deelname aan de cursus levert u 3 PO punten op. Als vaste relatie van DVAN is deelname voor u kosteloos, maar het aantal beschikbare plekken is beperkt. Voor een hapje eten wordt gezorgd. 

over de cursus

In de sessie ‘boilerplates’ wordt ingegaan op de, veelal uit de Anglo-Amerikaanse contractenpraktijk afkomstige, generieke bepalingen die het sluitstuk vormen van menig commerciële overeenkomst. Aan de orde komen onder meer de betekenis en het nut van de ‘entire agreement’ bepaling, de ‘no oral modification’ bepaling, de ‘survival’ bepaling, de ‘notification’ bepaling, de ‘force majeure’ bepaling en de ‘severability’ bepaling.

over de docent

Mr. Marco Wallart is advocaat en partner bij C-Legal. Was daarvoor ‘international partner’ bij BakerMcKenzie, waar hij de laatste 10 jaar leiding gaf aan de sectie ‘Commercial, Regulatory & Trade’ en bestuurslid was van BakerMcKenzie’s ‘European Trade & Commercial Practice Group’. Hij is docent en examinator contractenrecht bij Grotius, doceert daarnaast op het gebied van het contractenrecht voor onder meer de Law Firm School, de BOVA en Law@Work. Hij is voorts gast-docent bij de RUG, auteur van diverse artikelen over het (internationale) contractenrecht en redacteur van het tijdschrift Overeenkomst in de Rechtspraktijk.

datum & duur

Donderdag 8 november 2018 van 16.30 tot 20.00 uur.

locatie

DVAN Utrecht
Orteliuslaan 871
Routebeschrijving

meer informatie / contact

Voor meer informatie over deze cursus kunt u contact opnemen met: 
Josée Leensma, bereikbaar via +31 10 241 30 60 | josee.leensma@dvan.nl

Inschrijven