Over werken bij DVAN

Heb jij de &-factor?

Thijs van Liempd, advocaat arbeid & medezeggenschap, over werken bij DVAN.

Thijs van Liempd studeerde rechten aan Tilburg University. Hij rondde zijn studie Cum Laude af en liep vervolgens drie maanden student-stage bij DVAN in Utrecht. Dat liep zo goed, dat Thijs - nadat hij eerst zeven maanden als juridisch medewerker in dienst was - sinds januari 2013 als advocaat bij DVAN in het team arbeid, medezeggenschap & pensioen werkt.

Nadat ik mijn diploma HBO-rechten op zak had, besloot ik mijn rechtenstudie te vervolgen aan de Tilburg University. Via de premaster Rechtsgeleerdheid ben ik terecht gekomen in de master Rechtsgeleerdheid accent Strafrecht. Omdat ik me niet wilde beperken tot het strafrecht heb ik ook civielrechtelijke vakken gevolgd.

Lees verder

 

Risto Larsson, advocaat fusies, overnames & herstructureringen en managing partner, over werken bij DVAN.

Risto Larsson is sinds 2000 aan DVAN verbonden en sinds 2013 managing partner van het kantoor. In 2006 heeft hij de vestiging in Rotterdam geopend en uitgebouwd tot praktijk die er vandaag staat. Voordat Risto koos voor ons kantoor heeft hij meerder jaren ervaring opgedaan in de advocatuur bij verschillende grote internationale kantoren.  

Mijn keuze voor dit kantoor is destijds vooral ingegeven door de positieve indruk die ik had van de sfeer binnen de organisatie en de dynamiek van een groeiende organisatie. Er heerst een ontspannen en open sfeer, waarin volop ruimte is voor eigen initiatief. De mensen hebben over het algemeen een ondernemende instelling en gaan op een prettige en respectvolle manier met elkaar om.

Lees verder

 

Ton van Oosten, advocaat procesrecht, over werken bij DVAN.

Ton van Oosten studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, zowel privaatrechtelijk als bedrijfsjuridisch. Daarnaast behaalde hij een mastertitel in Law and Economics. Na zijn studie ging hij in 1995 aan de slag bij de grotere advocatenkantoren. Eind 2013 stapte hij over naar DVAN. Daar is hij verantwoordelijk voor de ondernemingsrechtelijke procespraktijk van de Rotterdamse vestiging.

Na mijn studie ben ik eerst aan de slag gegaan bij de grotere advocatenkantoren in Nederland. Dat was een bewuste keuze. Ik heb het daar altijd goed naar mijn zin gehad en heb nog steeds goede contacten met voormalige collega’s. Als ervaren advocaat heb ik de overstap naar DVAN gemaakt. Hier ben ik verantwoordelijk voor de procespraktijk van de Rotterdamse vestiging.

lees verder