Ontmoet Els

U kunt bij Els terecht voor:
  • Fusies & Overnames (bijv. private equity)
  • Herstructureringen
  • Vennootschapsrecht
  • Samenwerkingsverbanden tussen aandeelhouders (bijv. participatie-, joint venture en aandeelhoudersovereenkomsten)
Recente zaken van Els

Verkoop aan Engels beursfonds
Els heeft een Nederlandse ondernemer, die zich met zijn bedrijf onder andere richt op het ontwerpen, produceren en installeren van de lichtreclame masten, prijsborden en luifelindentificatie van benzinestations, bijgestaan bij de verkoop aan een Engels beursfonds. In samenwerking met de financieel adviseurs van de verkoper heeft Els onderhandelingen gevoerd met de Londense advocaten van de koper en heeft zij de transactiedocumentatie opgesteld.

Joint venture
Els heeft geadviseerd bij het opzetten van een (internationale) joint venture in Frankrijk tussen een Nederlands familiebedrijf en een Duitse onderneming. Zij heeft de joint venture overeenkomst uit onderhandeld en in samenwerking met de Franse advocaat de managementovereenkomsten, service level agreement en overige documentatie opgesteld.

Samenwerking in MBI
Els is betrokken geweest bij een MBI waarbij koper is gaan deelnemen in een onderneming op het gebied van suiker, koffie en chocoladespecialiteiten. Naast de koopovereenkomst, aandeelhoudersovereenkomst, managementovereenkomst en geldleningen, heeft Els samen met de notaris de structuur van de onderneming aangepast aan de nieuwe samenwerking.

Klanten over Els

'Els in ’t Veld en haar team adviseren GGN al geruime tijd. Met haar ‘can do’ instelling, snelle én inhoudelijke correcte advisering is haar team meer dan juridisch geweten. Ook aspecten die buiten de corebusiness vallen van DVAN worden meegenomen in de samenwerking. Dat maakt de relatie van buitengewone toegevoegde waarde. Met groot plezier werk ik samen met Els en haar team. Ik beveel het team absoluut aan!'
Dennis Merx, secretaris bestuur GGN

'Samen met Els en haar team heb ik Eelco Lambooij bijgestaan en geadviseerd over de verkoop van zijn bedrijf, Petrol Sign BV aan het Britse MS International Plc. Kenmerkend aan de samenwerking met Els in ’t Veld vind ik haar persoonlijke betrokkenheid en haar streven naar een maximaal resultaat voor onze opdrachtgever, waarbij ze in staat was ondanks de grootse aanvliegmethode van de beursgenoteerde koper het traject compact en efficiënt te houden. Haar aanpak heb ik ervaren als bereikbaar, integer, strijdbaar.'
Jaap Andriesse, Andriesse Corporate Finance BV

Opleidingen

  • Grotius specialisatieopleiding Vennootschaps- en ondernemingsrecht
  • Post doctorale opleiding Fusie en Overname 

Lidmaatschappen

  • Dutch Corporate Finance Association (DCFA)
  • Nederlandse vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP)
  • Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB)
  • Nederlandse Maatschappij voor Nijverheid en Handel (departement Utrecht)

Wilt u meer weten over mij?

Laatste publicaties van Els in ‘t Veld

KENNISMAKEN OF REAGEREN?

Persoonlijk betrokken

Uw ambitie centraal

Transparant in kosten

IK HELP U GRAAG VERDER

Els in ‘t Veld

advocaat / partner

Samen succesvol