ontmoet arjen

u kunt bij arjen terecht voor
  • Aandeelhouders- en vennootschapsgeschillen
  • Beslag- en executierecht
  • Bestuurdersaansprakelijkheden
  • Financieringen en zekerheden
  • Insolventierecht (faillissementsrecht)
  • Nationale- en internationale handelsgeschillen
recente zaken van arjen

Kort geding
Arjen heeft een kortgedingprocedure gevoerd voor een klant die gebruikmaakt van specifieke software. Zonder deze software kan de onderneming haar werk niet verrichten. Toen de licentie van de ene op de andere dag werd ingetrokken, stond de klant dus acuut voor een probleem. Vervangende software was niet meteen voorhanden en implementeren kost tijd. Met het kort geding stonden partijen binnen drie dagen voor de rechter. Deze bepaalde dat de software gewoon ter beschikking van de klant moest blijven.

Geblokkeerde besluitvorming
Een internationaal opererende onderneming in de offshore is door Arjen bijgestaan in een aandeelhoudersgeschil. Een minderheidsaandeelhouder lag dwars en ontnam de onderneming een grote kans tot groei en blokkeerde de besluitvorming. Arjen is een gerechtelijke procedure begonnen. Deze is niet doorgezet, want de minderheidsaandeelhouder koos alsnog eieren voor zijn geld. 

Fraude
Een meerderheidsaandeelhouder van een internationaal handelsbedrijf riep de hulp in van Arjen. Onze klant verdacht de bestuurder van de vennootschap ervan zijn eigen belangen vóór de belangen van de vennootschap te stellen. Een forensisch onderzoeksbureau werd ingeschakeld, bewijsbeslag werd gelegd en op basis van de resultaten werd met succes een bodemprocedure gevoerd.

klanten over arjen

Het werken met DVAN is voor mij werken met Arjen en niet met mr. Gabel. Dat wil zeggen, ik hecht aan het vermogen óók buiten het direct juridische kader een verstandhouding te hebben die ik als prettig ervaar. Opgebouwd door de jaren. Arjen beklimt niet alleen bergen; hij bereikt ook de toppen van stapels dossiers. Daarbij is hij - ook door ervaring - gedegen en deskundig en niet onbelangrijk: hij kan goed schrijven. Dat hij zijn emoties vaak binnenste buiten keert en niet al te impulsief reageert draagt bij aan een goed eindresultaat.

Pierre Karsten, eigenaar van o.a. Toppot, Radio Decibel en Boomerang

Jammer genoeg heb ik de juridische diensten van DVAN af en toe nodig, maar als dat zo is zorgt Arjen er telkens voor dat zaken snel, kordaat en naar wens worden opgepakt. De deskundige advisering en aanpak van Arjen stelt gerust en ontzorgt. Hij weet ook altijd de juiste collega erbij te betrekken om zaken op te lossen. Ik waardeer Arjen vooral erg om zijn eerlijk– en directheid. Als ik er zelf een keer naast zit bijvoorbeeld, zegt hij het ook en dat bespaart een hoop tijd, moeite, frustratie en geld. Top raadsman!

Patrick Janssen, DGA Holland Evenementen Groep

Ik heb Arjen in verschillende zaken mogen meemaken. Je kan rustig stellen dat je bij hem in veilige handen bent. Door zijn persoonlijkheid en communicatieve vaardigheden heb je ook meteen dat gevoel. Hij geeft je alle mogelijkheden om je verhaal uit de doeken te doen zonder meteen bezig te zijn met allerlei scenario's én hij stelt de goede vragen. Dat geeft in ieder geval rust. Een rust die in stressvolle situaties van grote waarde is. Arjen heeft verder die zeldzame eigenschap dat hij 100% betrokken is maar tegelijkertijd een stapje terug kan doen om toch het hele plaatje te overzien. Als een situatie een andere kant op dreigt te gaan dan eerder voorzien dan kan hij daar direct op inspelen en zorgen voor een passende oplossing. Zijn advies is altijd van grote waarde gebleken.  Bij juridische problemen, bel ik daarom niet zomaar met een advocaat, ik bel met Arjen Gabel.

Jolanda Moet FA, eigenaar Administratie Bureau Overmars

opleidingen

  • Insolventierecht voor curatoren - CPO Radboud Universiteit Nijmegen

lidmaatschappen

  • Nederlandse Juristen Vereniging 
  • Nederlandse Vereniging voor Procesrecht

Wilt u meer weten over mij?

Laatste publicaties van Arjen Gabel

KENNISMAKEN OF REAGEREN?

Persoonlijk betrokken

Uw ambitie centraal

Transparant in kosten

IK HELP U GRAAG VERDER

Arjen Gabel

of counsel

Samen succesvol