Ons Kantoor

DVAN uw juridisch sparringpartner

DVAN Advocatuur & Notariaat is uw juridisch sparringpartner. Met 40 bevlogen advocaten en notarissen zetten wij graag dat stapje extra om bij te dragen aan het succes van uw onderneming.

Binnen het ondernemings- en arbeidsrecht hebben onze advocaten en notarissen zich gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden en thematiek. Zij adviseren, procederen, onderhandelen en contracteren. Door nauw samen te werken verbinden wij onze kennis en ervaring met uw ambitie. En komen wij tot succesvolle oplossingen voor uw vraagstukken.

Binnen DVAN staat persoonlijke betrokkenheid centraal. Wij werken oplossingsgericht, met een vooruitziende blik gericht op uw belangen. Helderheid en transparantie kenmerken onze werkwijze. Onze adviezen formuleren wij to-the-point, waarbij de kwaliteit voorop staat.

Onze advocaten en notarissen zijn bevlogen professionals. Gedreven in hun zoektocht naar de beste oplossing, zoeken zij actief de samenwerking op met andere disciplines dan alleen het juridisch perspectief. Samen met u zetten wij alles-op-alles om succesvol te zijn. 

 

Onze mensen

Maak kennis en ontmoet de advocaten en (kandidaat-)notarissen van DVAN.

Maak kennis & ontmoet

Onze expertise

De advocaten en (kandidaat-)notarissen zijn ieder expert op hun eigen vakgebied.

Onze kennis & expertise

Samen succesvol

Onze mensen

Samen succesvol