Venturion koopt 100% van de aandelen in Meditel Groep B.V.

op 08/03/17 in Fusies, overnames & herstructureringen,

Venturion Groep heeft alle aandelen in Meditel Groep B.V. verworven.

Venturion Groep richt zich als investeringsmaatschappij met name op de segmenten Logistiek, Detacheren & Uitzenden en Health & Care.

Meditel is sinds 1987 gespecialiseerd in zowel preventief- als gericht medisch onderzoek voor verzekeraars, verzekeringstussenpersonen, bedrijven, overheden en particulieren. Jaarlijks worden meer dan veertigduizend medische onderzoeken verricht en Meditel is daarmee marktleider op het gebied van medische keuringen, risico- en claimbeoordelingen. De kennis- en keuringscentra van Meditel hebben een landelijke spreiding. Op elke Meditel vestiging wordt een totaalconcept in dienstverlening aangeboden, van onderzoek naar gezondheidsrisico's tot en met schadelastbeheersing. 

Met de toevoeging van Meditel verstrekt Venturion Groep haar segment Health & Care waartoe ook de ondernemingen van FirstCompany Group en AtHomeFirst behoren.

Tom van Dijk en Dilara Kocer stonden Venturion Groep bij. De begeleiding van DVAN bestond uit het bijstaan van Venturion Groep in het boekenonderzoek, contractonderhandelingen en het opstellen van de diverse transactiedocumentatie. Voor vragen kunt u contact met hen opnemen.

REAGEREN OF VRAGEN?