"Met korting naar de Nationale Overname Dag"

Het grootste event voor bedrijfsovername in Nederland

op 09/04/18 in Fusies, overnames & herstructureringen ,

Donderdag 19 april 2018 | Van der Valk Hotel Houten

De Nationale Overname Dag (NOD) is een exclusief kennis- en netwerkevent op het gebied van fusie, overname & bedrijfsverkoop voor de MKB markt. 

Op donderdag 19 april 2018 wordt het evenement alweer voor het 10e jaar georganiseerd speciaal voor ondernemers en aspirant-ondernemers die interesse hebben in fusie, overname, bedrijfsverkoop, bedrijfswaardering en bedrijfsfinanciering. 

Professionals in de overnamemarkt vertellen in diverse workshops over het bedrijfsverkoop- en overnameproces. Onze advocaten Marijke Sipkema - ten Brink en Nathalie van Hellenberg Hubar verzorgen de workshop 'Juridische tips bij bedrijfsverkoop' en nemen u mee in belangrijke juridische aspecten die bij de verkoop van een bedrijf komen kijken. 

Als kennispartner mag DVAN haar relaties een mooie korting van € 100,-- aanbieden. Neemt u daarvoor contact op met Miranda Bus. Zij is bereikbaar via het telefoonnummer +31 30 285 03 18 of per e-mail via miranda.bus@dvan.nl

Zien wij u 19 april? 

De Nationale Overname Dag is een initiatief van Brookz, met 20.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland.
Beeld: Advocaten Tom van Dijk en Daniëlle Dix Nationale Overname Dag 2017 © Brookz

 

ook interessant

15 minuten gratis juridisch advies tijdens de Nationale Overname Dag

reageren of vragen?

Vul de tekst die hieronder wordt weergeven in:


Reacties