"15 minuten gratis juridisch advies tijdens de Nationale Overname Dag"

op 12/04/18 in Fusies, overnames & herstructureringen ,

Donderdag 19 april 2018 | Van der Valk Hotel Houten

De Nationale Overname Dag (NOD) is een exclusief kennis- en netwerkevent op het gebied van fusie, overname & bedrijfsverkoop voor de MKB markt. 

Op donderdag 19 april 2018 wordt het evenement alweer voor het 10e jaar georganiseerd speciaal voor ondernemers en aspirant-ondernemers die interesse hebben in fusie, overname, bedrijfsverkoop, bedrijfswaardering en bedrijfsfinanciering. 

Professionals in de overnamemarkt vertellen in diverse workshops over het bedrijfsverkoop- en overnameproces. Onze advocaten Marijke Sipkema - ten Brink en Nathalie van Hellenberg Hubar verzorgen de workshop 'Juridische tips bij bedrijfsverkoop' en nemen u mee in belangrijke juridische aspecten die bij de verkoop van een bedrijf komen kijken. 

15 minuten gratis juridisch advies 

Als kennispartner van de Nationale Overname Dag biedt DVAN bezoekers gedurende de dag een consult van 15 minuten gratis juridisch advies aan. Loopt u langs bij onze tafel of maak van te voren een afspraak met één van onze overname specialisten.  

samen succesvol

Zien wij u 19 april? 

De Nationale Overname Dag is een initiatief van Brookz, met 20.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland.

Beeld: Advocaten Tom van Dijk en Daniëlle Dix Nationale Overname Dag 2017 © Brookz

 

ook interessant

Met korting naar de Nationale Overname Dag

reageren of vragen?

Vul de tekst die hieronder wordt weergeven in:


Reacties