"Herhaling trainingsgame vitaliteit & verzuim"

Een positief ziekteverzuimbeleid

Wegens succes herhalen wij de trainingsgame Vitaliteit & Verzuim, deze keer in Rotterdam

Op donderdag 28 juni 2018 organiseert het Arbeidsrecht team van DVAN een bijzonder relatie-evenement. 

In samenwerking met Onderv!nd (ontwikkelaar van maatwerk trainingen in de vorm van een game) organiseren we de trainingsgame 'Vitaliteit & Verzuim'. In deze training oefen je met gesprekstechnieken en maken we je nog bewuster van de (juridische) valkuilen bij de zieke werknemer. Dat draagt positief bij aan het ziekteverzuimbeleid van jouw bedrijf. 

Wat gaan we doen?

Na een korte inhoudelijke sessie over de juridische valkuilen bij ziekte, worden de deelnemers in teams verdeeld en geconfronteerd met informatie over enkele werknemers die ziek zijn, ziek dreigen te worden of zich ter plekke (via de telefoon) ziek melden. Over die medewerkers gaan ze met elkaar in gesprek en vervolgens schuiven die medewerkers (ervaren trainingsacteurs) bij het team aan. Teams krijgen direct feedback van eigen teamgenoten, onze arbeidsrecht advocaten en natuurlijk de acteurs. De teams strijden tegen elkaar en verdienen voor ieder punt een stuk fruit voor in hun fruitmand. Het team met de volste fruitmand wordt vanzelfsprekend beloond!

programma

14.45 - 15.00 - Ontvangst
15.00 - 15.30 - Juridische valkuilen bij ziekte
15.30 - 17.00 - Trainingsgame Vitaliteit & Verzuim
17.00 - 17.15 - Bepalen van de winnaars en nabespreking
17.15 - 18.00 - Napraten en borrel

locatie

DVAN Rotterdam
Westerlaan 14-15

deelnemen

Op uitnodiging

meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ilze Bastinck, bereikbaar op het telefoonnummer +31 10 313 39 00 of per e-mail via ilze.bastinck@dvan.nl.

Beeld: Relaties spelen trainingsgame Vitaliteit & Verzuim dinsdag 10 april 2018 DVAN Advocaten Utrecht