DVAN & Hoboken bundelen krachten

op 26/09/16

DVAN Advocatuur & Notariaat en Hoboken Advocaten gaan per 1 januari 2017 fuseren

Het nieuwe kantoor met ruim 40 juristen gaat per die datum verder onder de naam DVAN Advocatuur & Notariaat.

Met de fusie ontstaat een sterke juridisch dienstverlener in het middensegment van de Nederlandse markt. Bestaande en nieuwe cliënten gaan profiteren van de voordelen die deze krachtenbundeling oplevert. Zo zal een nog uitgebreider pakket aan juridische diensten geboden worden, gecombineerd met een diepgaande kennis van sectoren en rechtsgebieden.

DVAN, sinds 2015 de nieuwe merknaam van Dijkstra Voermans Advocatuur en Notariaat, bestaat ruim 17 jaar en heeft vestigingen in Utrecht en Rotterdam. Hoboken, in 2012 ontstaan uit Schipper Noordam Advocaten, is gevestigd in Rotterdam. Beide kantoren hebben een sterk landelijk netwerk.

Jorin Hagendoorn, managing partner Hoboken: “Onze kantoren zijn een uitstekende match, zowel qua zakelijke ambities als de minstens zo belangrijke culturele fit. Deskundig, doeltreffend en daadkrachtig. Wat ons betreft een recept voor succes”.

Per 1 januari a.s. vestigt DVAN Advocatuur & Notariaat zich op twee strategisch gelegen locaties. Een kantoor in het midden van het land in Utrecht, en een kantoor in Rotterdam. Larsson: “Door te werken vanuit twee vestigingen op centraal gelegen locaties versterken wij onze landelijke positionering en blijven wij tegelijkertijd dicht bij onze cliënten”.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jorin Hagendoorn (managing partner Hoboken) op +31 6 44 68 46 31 / hagendoorn@hoboken.nl

Voor informatie over onze dienstverlening kunt u tevens www.dvan.nl en www.hoboken.nl raadplegen.

REAGEREN OF VRAGEN?